ONTDEK PINEDA DE MAR Pineda de Mar

Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar Pineda de Mar

Pineda de Mar is een rustig kuststadje, gelegen tussen het blauw van de Middellandse zee en het groen van het Natuurpark van Montnegre.

Het langste strand van de Maresme, een zacht klimaat en een uitgebreid aanbod accomodaties maken van Pineda de Mar een ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie. De nabijheid van de steden Barcelona en Girona en de goede verbindingen bevorderen een comfortabel bezoek.

Pineda de Mar geniet van het keurmerk Bestemming voor familietoerisme, dankzij een uitgebreid aanbod vrijetijdsbesteding en ontspanning voor gezinnen.

Vanaf zijn ontstaan heeft Pineda de Mar uit de land en de zee uitstekende producten met een gastronomische waarde gehaald (vis, tuinbouw, aardbeien,..) waarvan het ruime aanbod aan tafel kan worden gedegusteerd in zijn uitgebreide restaurantdiensten.

Vervolgens kan u de kaart van Pineda downloaden

Document in bijlage

Gemeentebestuur van Pineda de Mar